Kasvohoidot

Kasvohoidot

Valitse haluamasi kasvohoito

On enemmän kuin perinteinen mikroneulaus.

Mikroneulauksessa imeytetään steriiliä BTB13-mikroneulausseerumia, steriilillä neulauspäällä tehtyjen, tuhansien pienten mikrokanavien avulla ihoon. Neulojen tarkoituksena on myös tuottaa ihoon hallittu trauma, joka stimuloi ihoa uudistumaan ja korjaamaan itseään luonnollisesti ja turvallisesti. Uusien verisuonten ja kollageenisäikeiden muodostuminen näkyy iholla rakenteen palautumisena ja kiinteytymisenä sekä arpien- ja venymäjälkien vähenemisenä ja huokosten koon pienenemisenä. BTB13-mikroneulauksella vaikutus myös fibroblastisoluihin ja kantasoluihin patentoidulla BTB13-kuljetusmenetelmällä.

Hoitoon sisältyy alkupuhdistus, happokuorinta (AHA), seerumin imeytys neulauksen yhteydessä, naamio, tarvittaessa loppuvoide. Mukaan annetaan BTB13 Medikal Arpivoide 8ml, jota käytetään kotona kolmen vuorokauden ajan mikroneulaushoidon jälkeen, nopeuttamaan ja auttamaan ihon uusiutumista. Kotituotteeksi lisäksi suositellaan BTB13- seerumia ja BTB13-voidetta ihotyypin mukaan.

Jokaisessa hoidossa avaan uuden steriilin hoitopään koneelliseen neulauskynään, joten hoito on varmasti turvallinen ja infektioriski minimoitu.

BTB13-yhdiste pohjautuu ainutlaatuiseen kantasoluteknologiaan. BTB13-yhdiste on patentoitu ja sen on kehittänyt suomalainen tutkijaryhmä.

Ennen mikroneulaushoitoa:

·         Samalla viikolla ei saa tehdä kotona kuorintaa

·         Ennen hoitoa iholta ei saa poistaa ihokarvoja ajelemalla tai depilaatiolla (sokeri, vaha) 2 päivään

·         Omega 3 käyttö olisi hyvä lopettaa viikkoa aikaisemmin (mielellään jo aiemmin)

·         Jos sinulla on herpestaipumus (herpes simplex virus/yskänrokko), estolääkitys on suositeltavaa

Mikroneulauksella paras hoitotulos saavutetaan sarjahoidolla. Sarjahoito käsittää minimissään 3 hoitokertaa. Hoitosarjat suunnitellaan yksilöllisesti asiakkaan tarpeiden ja toiveiden mukaisesti.

Vaikutukset:

·         Kiinteyttää ja elvyttää ihoa

·         Silottaa ryppyjä ja juonteita

·         Elvyttää auringon vahingoittamaa ihoa

·         Tasoittaa ihon väriä: pigmenttimuutokset/läiskät

·         Häivyttää laajentuneita verisuonia: couperosaa

·         Vahvistaa ohutta ihoa

·         Häivyttää arpia: raskausarvet, akne

·         Silottaa laajentuneita ihohuokosia

Sopii myös herkälle, punoittavalle ja ohuelle iholle.

Esteenä mikroneulaukselle ovat:

·         Paikallinen ihosyöpä, pahanlaatuinen kasvain, aurinkokeratoosi

·         Meneillään oleva solunsalpaajahoito tai sädehoito

·         Aktiivinen bakteeri- tai virustulehdus (herpes)

·         Infektio (flunssa/kuume)

·         Kolmoishermosärky

·         Taipumus arven liikakasvuun (keloidi, hypertroofinen arpi)-> Isotretinoiini voi lisätä keloidien kasvua

·         Ihosairaudet: psoriasis, dermatiitti, ruusufinni, scleroderma

·         Ärtynyt ja rikkinäinen iho

·         Pigmentointi alle 1kk

·         Isotretinoiini lääkitys (esim. Roacuttan, aknehoitoon) tai muu ihotautilääkärin määräämä lääkitys. Lääkityksen jälkeen on hyvä odottaa 6kk ennen ensimmäsitä hoitoa

·         Verenvuototauti (hemofilia) tai verta ohentava lääkitys käytössä (Marevan, Eliquis, Pradaxa, Xarelto, Lixiana)

·         Verisairaudet (mm. hepatiitit,hiv)

·         Raskaus tai imetys (hormonit saattavat altistaa herkemmin pigmenttimuutoksille / mustelmille hoidon yhteydessä)

·         Diabetes tilanteen mukaan (haavat paranevat hitaammin)

·         Kasvojen alueen toimenpiteet/leikkaukset- lääkärin luvalla

·         Alle 6kk vanhat arvet (voidaan myös kiertää)

Ennen ensimmäistä mikroneulaushoitoa asiakas täyttää esitietolomakkeen, jolla kartoitetaan mm. terveydentilaan vaikuttavia tekijöitä. Muistathan kertoa kaikista allergioistasi, sairauksistasi ja lääkityksistäsi.

Kotihoito-ohjeet BTB13 -mikroneulaushoidon jälkeen:

Mikroneulauksessa oikeanlainen jälkihoito on äärimmäisen tärkeää. Oikeilla kotihoitotuotteilla tehostetaan hoidon tuloksia ja vahvistetaan ihoa. Kotihoitotuotteeksi suositellaan BTB13- seerumia ja ihotyypin mukainen BTB13-voide, mukaan saamasi hoitovoiteen lisäksi.

Mikroneulauskanavat sulkeutuvat noin 60-90 minuutin kuluessa mikroneulaushoidosta. On mahdollista, että iho punoittaa ja kihelmöi hoitopäivänä sekä tuntuu kiristävältä ja kuivalta.

Hoitopäivänä:

·         Vältä ihon koskettelemista käsin. Mikäli iho tuntuu kiristävältä, lisää saamaasi hoitovoidetta ihollesi puhtain sormin. 

·         Ei meikkiä 3h hoidon jälkeen. Mielellään ei koko hoitopäivänä.

·         Ei saunaa tms. kuumaa ja kosteaa olosuhdetta (höyrysaunaa, pitkää kuumaa suihkua, kylpylää, leivontaa, jossa kasvot höyryssä…).

·         Ei hikoilua. Ei urheilun eikä kuumuuden kautta

·         Auringossa oleskelua ja solariumia tulee välttää 8 päivän ajan

·         Illalla ihoa ei tarvitse puhdistaa ellet ole meikannut, seuraavana aamuna puhdistusemulsio, kasvovesi, seerumi ja saamasi BTB13-Hoitovoide III

·         Kotona olisi hyvä vaihtaa käsipyyhkeet ja tyynyliina

3 päivää hoidosta:

·         Paluu normaaliin ihonhoitorutiiniin

·         Mikäli ihoa kiristelee, käytä saamaasi hoitovoidetta

·         Vältä auringon ottoa

Käytä ulkoillessasi kasvoilla aurinkosuojaa, mieluiten fysikaalista (SPF 15 vähintään)

Hoitoon sisältyy kaksoispuhdistus, enzyymaattinen/happokuorinta, tehoseerumi+vitamiinit, 30minuutin rentouttava kasvo -niska-hartiahieronta, erikoisnaamio+vitamiinit sekä hoitovoide+vitamiinit. 

BTB13 Vitamiinikasvohoito sopii kaikille. Hoito mm kosteuttaa, kirkastaa, heleyttää ja kiinteyttää ihoa. Hoidossa valitaan ihotyyppisi mukaiset tuotteet; sensitive kuivalle -ja herkälle, medikal rasvaiselle sekä pro-age ikääntyvälle iholle. Sen lisäksi tuotteisiin lisätään vitamiineja (A, E, B5, C) ihosi sen hetkisen tarpeen mukaan.

Hoitoon sisältyy alkupuhdistus, kuorinta, ihon tarpeen mukaisen seerumin imeytys happeen yhdistettynä, naamio, hoitovoide.

Ikääntynyt iho tarvitsee paljon energiaa uudistuakseen. Myös ihon verenkierto heikentyy vuosien kuluessa. Kliininen kokemus on osoittanut tooppisen happiterapian lisäävän kollageenisynteesiä, parantavan ihon mikroverenkiertoa ja lisäävän sen energiavarantoja.

Monet heikentävät ihoprosessit, kuten ihon ikääntyminen, aiheutuvat joko täysin tai osittain hapen puutteesta. Ihon uloin kerros koostuu jatkuvasti irtoilevista ihosoluista. Niitä ”tuottaa” stratum germinativum uloimman kerroksen alla. Normaalisti toimiva iho korvaa basaarisolut 4 viikon sykleissä. Jatkuvasta uudistumisen tarpeesta johtuen stratum germinativum vaatii jatkuvaa happivirtaa papillakapillaarien välityksellä. 

Innovatiivinen Oxynergy-hoitojärjestelmä on erityisesti suunniteltu täsmällisten hoitotuotteiden levittämiseen äärimmäisen tarkasti ja tehokkaasti ihoon, jossa tuotteet happeen yhdistyneinä tukevat ihosolujen sisäistä happisaturaatiota. Paineistettu ilma sekoittuu käsikappaleessa tuotteisiin ja suihkutetaan iholle. Suihkeen hiukkaset, joita käsikappale tuottaa, ovat n. 0,001 mm:n kokoisia. Hapen konsentraatio nousee jopa 98 prosenttiin.

Laite rikastaa ympäröivää ilmaa hapella. Hoidon aikana Oxynergy Atomizer® laitteen rikastama ilma voi tulla kosketuksiin vaatetuksesi kanssa. Tämä tekee vaatetuksesta helpommin syttyvän. Tästä syystä on vältettävä tupakointia heti hoidon jälkeisenä aikana, kunnes vaatetuksen happipitoisuus ehtii laskea normaaliin.

Ekopharman kasvohoito toistaiseksi poistunut valikoimasta. Ekopharman tuotteita myyn edelleen.

Timanttihionta

Hoidon vaikutukset:

 • Tasoittaa ja kirkastaa ihoa
 • poistaa epäpuhtauksia – mustapään pinnan
 • elvyttää ihon aineenvaihduntaa
 • elvyttää ihon uusiutumista
 • tehostaa hoitoaineiden imeytymistä

Vasta-aiheet:

  • tulehdukset iholla (voidaan myös kiertää) Paha tulehdus akne – ei tehdä
  • herpes – huuliherpes – aktiivisessa vaiheessa
  • vyöruusu
  • ihosairaudet
  • keloiditaipumus (arven liikakasvu)
  • acne rosacea/ruusufinni
  • erittäin voimakas couperosa
  • psoriasis
  • lääkkeet:
   • Isotretinoiini lääkitys (esim. Roacuttan, A-vitamiinihappo aknen hoitoon)kuurin loppumisesta 4-6 kk kuluttua voidaan tehdä
  • 1 viikko aikaisemmin tehty happokuorinta, välissä pitää olla 3-4 viikkoa
  • ärtynyt iho, esimerkiksi palanut

Kotihoito-ohjeet:

  • Iho tarvitsee hoidon jälkeen paljon kosteutusta koska hoidossa poistuu kosteuden haihtumista estävää kerrosta
  • UV-valoa vältettävä 1 viikko yksittäisen hoidon jälkeen ja kaksi viikkoa sarjahoidon jälkeen (aurinko, solarium) – aurinkosuoja hoidon jälkeen koska voi aiheuttaa pigmenttihäiriöitä jos taipumusta
  • Hikoilu saattaa aiheuttaa kirvelyä muutaman päivän ajan (sauna, liikunta)
  • Iholla saattaa näkyä hilseilyä muutaman päivän ajan – normaalia
  • Ihon suojaaminen pakkaselta – ei vesipitoisella vaan rasvapitoisella yövoiteella. Lisäksi meikki tai/ja puuteri suojaa myös ihoa.