Tuotteet

Ekopharma

on kotimainen ammattikosmetiikkasarja, jossa käytetään kotimaisia lähituotettuja raaka-aineita. EKOPHARMA-tuotteille on myönnetty suomalainen FI-Natura -luonnonkosmetiikkasertifikaatti, joka takaa tuotteiden korkean laadun. EKOPHARMA-tuotteiden raaka-aineiden luomuprosentti on tyypillisesti 60–100% ja raaka-aineista luonnollista alkuperää on 95–100%. Hyvä siedettävyys, erinomainen hoitoteho. Luonnon raaka-aineet ovat olleet käytössä jo tuhansia vuosia ja niiden pitkäaikaiskäytön vaikutukset ovat tunnettuja. Suomessa on käytetty luonnonmarjoja ravintona ja lääkkeenä yhtä kauan kuin täällä on ollut asutusta.

Suomalaiset marjat keräävät ainutlaatuisen voimansa auringon valosta ja maailman puhtaimmista vesistä monen ankaran, kylmän kuukauden jälkeen. Näiden raaka-aineiden sisältämät hoitavat, suojaavat ja korjaavat ainesosat ovat myös hyvinvoivan, valovoimaisen ihon salaisuus.

Kaikki EKOPHARMA-tuotteet valmistetaan Suomessa suomalaiselle iholle. Suomalainen iho ei aina kestä perinteisen luonnonkosmetiikan hoitavia yrttejä, mutta suomalaiset marjat ovat tutkitusti tehokkaita atopiankin hoidossa.

Sarjan teho perustuu tuotteiden bioaktiivisuuteen eli tuotteen sisältämät kasvipitoiset aineet pääsevät imeytymään hyvin ihosolujen herkän solukalvon läpi, ja siten kykenevät ravitsemaan ihosoluja ja tukemaan niiden luonnollista toimintaa. Iho tarvitsee ravintoa ja energiaa oman toimintansa ja aineenvaihduntansa ylläpitämiseksi sekä rakennusaineiksi.

BTB13™

Suomalainen ainutlaatuinen kantasoluteknologia

Suomalainen tutkijaryhmä on kehittänyt BTB13-yhdisteen. Se pohjautuu monivaikutteiseen ja ainutlaatuiseen kantasoluteknologiaan. BTB13 on suomalainen tieteellinen läpimurto, jonka avulla voidaan aktivoida passivoituneita kantasoluja. BTB13-yhdiste aktivoi heikosti toimivia kantasoluja oroottihapon avulla. Samalla se korjaa kantasolujen energia-aineenvaihdunnan häiriön, josta johtuvat mm. monet iho-ongelmat ja ikääntymisen merkit. Kantasolut vastaavat uusien ihosolujen tuotannosta. Solujen jakaantuminen edellyttää riittävää oroottihappopitoisuutta. BTB13-terapialla tehostetaan riittävää oroottihapon saantia, jolloin passivoituneet kantasolut aktivoituvat tuottamaan uusia terveitä ihosoluja. Tästä seuraa terveempi, kauniimpi ja vahvempi iho.

BTB13 -sarjan vaikuttavia aineita ovat oroottihappo, L-karnitiini ja hyaluronihappo. Oroottihappo on välttämätön solujen uusiutumiselle ja niiden toiminnalle, L-karnitiini toimii oroottihapon kuljettimena ja aktivoi solujen aineenvaihduntaa poistaen kuona-aineita soluista. Hyaluronihappo kosteuttaa ihoa tehokkaasti ja tekee siitä täyteläisemmän.

Kantasoluihin perustuvassa kosmetiikassa käytetään yleensä kasveista eristetyistä kantasoluista valmistettuja uutteita. Kasvien kantasolut muodostavat kasvin oman perimän mukaisia soluja, mutta niillä ei voida vaikuttaa ihmisen kantasolujen toimintaan. BTB13™-yhdiste ei pohjaudu kasvien kantasoluihin vaan se on suomalaisten tutkijoiden kehittämä Lkarnitiinia, oroottihappoa ja hyaluronihappoa sisältämä yhdiste. Yhdiste poikkeaa oleellisesti kasvien kantasolu-uutteista. BTB13 TM -yhdisteen teho perustuu ihosolujen ja kantasolujen toiminnan energisointiin. Yhdisteen vaikutus on osoitettu ihmisen kantasoluilla laboratoriokokeessa.  

BTB13-tuotesarja sisältää kolme linjaa:
  • BTB13™ Pro-Age -hoitolinja ennaltaehkäisee ja häivyttää ihon ikääntymisen merkkejä.
  • BTB13™Medical-hoitolinja on kehitetty tasapainottamaan, uudistamaan ja korjaamaan ihon ongelmia sekä estämään ihon epäpuhtauksien syntymistä.
  • BTB13™ Sensitive-hoitolinja on kehitetty rauhoittamaan ja suojaamaan herkkää ihoa sekä kosteuttamaan ja vahvistamaan ihon rakennetta.

Hilla Hellä

Ekopharma Hilla Hellään kuuluvat suomalaiset sokerit ja sokerointituotteet. Tuotteet ovat FI-Natura-sertifioituja ja kaikilla Hellä-sokereilla on myös avainlipputunnus ja ovat hajusteettomia. 

Alexandria Proffesional

Alexandria Proffesional vartalosokeri on lanseerattu Suomeen jo 2005. Se on kansainvälisesti arvostettu ja palkittu brändi. Kaikki heidän tuotteet ja sokerit ovat vegaanisia.

Sokerointi

SwissColor

 Meidän OS pigmentit täyttävät kaikki turvallisuus vaatimukset ResAP (2008) 1, uudet säädökset 21.12.2012.  Sekä lääketeollisuuden raaka-aine asetuksia 04/2013 koskevan säädöksen nikkelipitoisuudesta.

Jokainen pigmentti materiaali testataan erikseen mahdollisia epäpuhtauksia varten riippumattomien ja akkreditoitujen laboratorioiden kautta. Takaamme, että pigmentit sekoitetaan korkean laadun omaavista puhtaista raaka-aineista. Ne ovat tuotettu tyhjiössä ja steriloitu gammasäteilyllä. Käytämme vain pigmenttejä, joiden raaka-aine laatu on taattu suhteessa AP (2008) 1.

Swiss Color® OS pigmentit eivät sisällä rautaoksideja, vaarallisia atso-värejä, ei PAH- yhdisteitä (Polysykliset aromaattiset hiilivedyt), eikä kiellettyjä raskasmetalleja, tai vaarallisia aromaattisia amiineja kuten NDELA!